Hirdetés

PlayStation 4 - a Sony átlépte a hatmilliót

|

Megállíthatatlanul menetel előre a PlayStation 4, amihez persze hozzájárult a japán rajt is.

Hirdetés

A japán premiert sikeresen átvészelték a rajongók és a Sony is, így utóbbinak jutott némi ideje arra, hogy beavasson minket a PlayStation 4 legfrissebb statisztikáiba. 

A PlayStation 4 eladásai még a cég legszebb álmait is túlszárnyalták, ugyanis az új adatokra hivatkozva kijelenthetjük, hogy már több mint hatmillió példány talált gazdára az újgenerációs konzolból november óta.

A PS4 elismerésre méltó mérföldkövéből alaposan kivették a részüket a japánok is, mivel a február 22-én lezajlott nyitány óta egészen mostanáig 370 ezernél is több masina fogyott az országban. A Sony azt is elmondta, hogy a PlayStation 4-es szoftverekből (dobozos és digitális egyaránt) 13,7 milliónál tart, hogy legalább minden második konzoltulaj PlayStation Plus előfizető, hogy a játékosok körülbelül százmillió képet és videót osztottak meg, de kiderült az is, hogy a felhasználók 3,6 millió alkalommal telepítették a PlayStation Appot. 

Az elég impozáns számok mellett azért hagyunk helyet a kétkedőknek és elégedetleneknek is: mit gondoltok, megérdemelt a PlayStation 4 sikere? Elérheti a PS2 nagyságát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)