Hirdetés

PlayStation 4 - végre megjelent nálunk is

|

Lehetne akár babonásan rettegni is a péntek 13-tól, de PlayStation rajongók legnagyobb baja az lehet, hogy nem jut nekik PS4.

Hirdetés

Az Xbox One ráérősen szuszog, az újgenerációs konzolok első hírnöke Magyarországon a PlayStation 4 lett hivatalosan, ez pedig nagyszerű ötlet volt, kedves Sony.

Nincs is más dolgunk, mint köszönteni a Sony next-gen konzolját, amely tegnap este 10 órától az Allee bevásárlóközpontban zajlott a PlayStation 4 magyarországi launch party keretében piacra lépett hivatalosan kis hazánkban (erről természetesen hamarosan mi is beszámolunk egy videós összefoglalóban). Persze mi is kiemelten foglalkoztunk a közelmúltban a konzollal, hiszen többek között hihetetlen profizmussal leteszteltük a DualShock 4 kontrollert:

Kicsomagoltuk, megtapogattuk, vizslattuk és szemérmetlenül bámultuk a gépet:

Majd miután jól kiélveztük a helyzetet, jött egy PlayStation 4 teszt, és természetesen nem maradhattak ki a nyitókínálatban szereplő játékok sem:

A híreket pedig pofás PlayStation 4 aloldalon is gyűjtjük nektek, hogy ne maradjatok le semmiről. Az ünneplésből is kivesszük a részünket, ugyanis a ma esti GameNighton (vagyis december 13-án) kint lesz a Sony next-gen gépe és némi forralt bor is sok más érdekesség mellett. Kipróbálható, véleményezhető. A PlayStation 4 is. Délután 6 órától indul a buli bele az éjszakába, érdemes sietni!

Miután jól átböngésztétek a PS4-es játékok európai felhozatalát, jön a kiszámítható kérdés: mit vártok a legjobban, lesz-e PlayStation 4 nálatok a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)