Hirdetés

Holnap már tényleg jön a PlayStation 4 szoftver 4.5-ös verziója

|

Ezúttal a Sony hivatalos csatornáin jelent meg a hír, hogy holnap megérkezik a PlayStation 4 következő nagy szoftverfrissítése, egy könnyen érthető videóban pedig be is mutatták a 4.5-ös változattal érkező újdonságokat.

Hirdetés

A hét elején még úgy hittük, kedden megérkezhet a PlayStation 4 már egy ideje tesztelés alatt álló 4.5-ös szoftverfrissítése. Akkor ugyan nem kaptuk meg az új verziót, csütörtökön viszont már tényleg tölthető a sokak által várt új firmware.

Ennek a bejelentésével együtt a Sony össze is foglalta a 4.5-ben érkező újdonságokat, így a blogposztban alaposabban bemutatták azt is, hogyan kezelhetjük a mostantól támogatott külső tárhelyeinket. Az új frissítés telepítése után ezen kívül PlayStation VR-ral lejátszhatunk 3D-s Blu-Ray DVD-ket, a PS4-ünkről PC-re streamelt játék közben is használhatjuk majd a hangchatet, ahogy azt is kijelzi majd az új rendszer, ha PlayStationös barátaink közül valaki nem a konzoljáról, hanem például mobilról van bejelentkezve a PSN-re.

Bemutatták továbbá az egyedi PS4-hátterekkel kapcsolatos lehetőségeket is, de a 4.5-ös verzióval egy csomó új beállítási lehetőséget kapunk a barátainkkal megosztott tevékenységeinkkel kapcsolatban. Szintén újdonság az a gyorsgomb, amivel feltölthetjük mentéseinket a felhőbe, vagy onnan lehúzhatunk egy-egy tárolt játékállást. Végül holnap mutatkozik be PS4 Prón a boost mód. Ja és GIF-eket is megoszthatunk már a PS-ünkről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)