Hirdetés

PlayStation 4 - így készíts gameplay felvételt

|

Az újgenerációs konzolokkal nem minden hardver működik együtt, így lehet, hogy szükségetek lesz némi segítségre a videózáshoz.

Hirdetés

A Sony újgenerációs konzolja már pénteken ott figyel majd az amerikai üzletek polcain. Nekünk kicsit többet kell várnunk, így sem árt, ha előre felkészülünk, mondjuk a videofelvétel nehézségeire.

Ugyan a PlayStation 4 rendelkezik majd saját felvevő szolgáltatással, az csak bizonyos határokon belül képes elvégezni a feladatot, és az elkészült anyagok is csak azonnali megosztást szolgálnak. Komoly gameplay videók készítéséhez még mindig szükség lesz egy külső eszközre, melynek használatát megnehezíthetik az új gép csatlakozói. Szerencsénkre mindig van megoldás, jöjjön is a VG24/7 oktatófilmje.

A kérdés adja magát: ki fogja a pénzét a minőségért áldozni, és ki fog megelégedni a belső felvételi lehetőséggel? A kérdés nem költői.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)