Hirdetés

Nem lesz visszafelé kompatibilis a PS4, mert a kutyát nem érdekelné

|

A Sony egyik fejese nincs jó véleménnyel a visszafelé kompatibiltásról - szerinte ez egy olyan funkció, amit sokan akarnak, de kevesen használnának.

Hirdetés

Jim Ryan, a Sony sales és marketing vezetője egy kicsit olyan, mint a tapasztalatlan, nagy szájú, ifjú gamerek: úgy gondolja, ami régi, azzal nem érdemes játszani, mikor a modern játékok sokkal szebbek és fejlettebbek. Van pár millió Xbox One-tulaj, aki másképp látja, de úgy tűnik, ez nem ment át.

Mióta a Microsoft Xbox One-on játszhatóvá tett egy rakás Xbox 360-as játékot (és még mindig bővül a lista), a Sonynál is egyre többen érdeklődnek, hogy mikor lépik meg ezt a PS4-gyel és a PS3-mal. Ryan nem érti, miért akarna valaki régi játékokkal szórakozni - valószínűleg nem tájékoztatták arról, hogy a PlayStation Store-ban sorra jelennek meg PS2-es klasszikusok picit felhúzott felbontással, de nagyrészt eredeti állapotban. Ráadásul ott a PlayStation Now is, aminek részben pont az a lényege, hogy a PS3-as játékokat modern platformokon tudjuk játszani. Persze nem látjuk, mennyien vesznek PS2-es portot, és mennyien használják a Now-t; elképzelhető, hogy nekik tényleg nem érné meg a Microsoft megoldását bevezetni.

Ti mit gondoltok erről? Ha megjelenne PS4-re egy-két olyan PS3-as játék, amiből nincs még felújított kiadás, vennétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)