Hirdetés

PlayStation 4 - durva lesz a hivatalos vezeték nélküli headset

|

Egy hét múlva jelenik meg a Wireless Stereo Headset 2.0, ami nem csak dizájnos, de funkcióiban is hibátlan.

Hirdetés

Még a mai nap folyamán letölthetővé válik a PlayStation 4 1.60-as firmware frissítése, ami többek között kompatibilissá teszi a PULSE Wireless Stereo Headsetet és az eredeti Wireless Stereo Headsetet a konzollal.

A Sony továbbá bejelentette a Wireless Stereo Headset 2.0-t is, ami február tizedikétől lesz kapható világszerte. Ajánlott fogyasztói ára 89,99 euró, amiből kis számolás után kikövetkeztethető, hogy ha nálunk is megjelenik, körülbelül 30 000 forintba fog kerülni. A headset 7.1-es virtuális surround hangzást, a zajszűrős mikrofonon keresztül pedig kristálytiszta hangot garantál. Egy USB adapterrel PS4 mellett PS3-mal, PC-vel és Mac-kel is használható, egy feltöltéssel körülbelül 8 órán keresztül bírja. A 3.5-es szabványos jack csatlakozóval bárhova magunkkal vihetjük, ráadásul mivel összehajtható, utazáskor is kevés helyet foglal.
 

Tartozik hozzá még egy PS3-as és PS4-es társalkalmazás, amivel egyedi hangüzemmódokat állíthatunk be zenehallgatáshoz, filmnézéshez vagy játékhoz. Ingyenes lesz a PlayStation Store-ban érdemes majd keresni. Hangüzemmódokat nem csak mi, de a játékfejlesztők is készíthetnek, az első beállításokat például az Infamous: Second Sonban használhatjuk.

Nekünk nagyon bejön, titeket is megfogott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)