Hirdetés

Megtört a Sony, együtt játszhatnak a PS4-esek az Xbox One-osokkal

|

A Fortnite lesz az első olyan játék, aminél teljes lesz az átjárás a különböző platformok között.

Hirdetés

A Microsoft és a Nintendo is jó ideje hangoztatta, mennyire nyitott a cross-play iránt, a Sony viszont hevesen ellenkezett, nem akarta összeengedni a PlayStation 4-es játékosokat az Xbox One-osokkal vagy switchesekkel.

Hirdetés

Hónapokon át dolgozott a Sony Interactive Entertainment azon, hogy megoldást találjon, és most az elnök, John Kodera jelentette be a PlayStation Blogon, hogy mától, egyelőre nyílt bétában elérhető a Fortnite-ban a cross-play lehetősége, így együtt játszhatnak a PlayStation 4-s, androidos, iOS-es, switches, Xbox One-os, PC-s és Mac-es játékosok. Felmérik, technikai oldalról és élmény szempontjából is minden rendben megy-e, aztán döntenek a folytatásról.

Ez még nem jelenti, hogy minden játék cross-play támogatást kap, de óriási előrelépés, és okot ad a reménykedésre. Most már egyre valószínűbb, hogy a világbékét is a Fortnite hozza majd el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)