Hirdetés

PlayStation 4 - zöld utat kaptak a használt játékok

|

A felhasználók érdekeit tartotta szem előtt a Sony, mikor döntést hozott a PS4 használt játékainak sorsáról.

Hirdetés



Most, hogy láthattuk, milyen nyitócímek kíséretében foglalja el helyét karácsonyfánk alatt a PlayStation 4, még inkább foglalkoztatott bennünket a kérdés, hogy vaj'h mi lesz az esetlegesen megunt játékokkal. Eladhatjuk-e őket, egyáltalán kölcsönvehetik-e tőlünk a cimborák a játékokat egy kipróbálás erejéig, vagy egy életre össze lesznek kötve az impozáns hardvert felmutatni képes konzollal?



Legnagyobb örömünkre Yoshida Shuhei, a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios feje kielégítő válasszal szolgált. "Ez az általános elvárás a fogyasztók részéről. Miután megvásárolják a kézzel fogható terméket, még jó, hogy mindenhol használni szeretnék. Én sem várnék kevesebbet."



Most már csak az online funkciók legfontosabbika, a multiplayer ingyenessége hiányzik a PS4 reménybeli vásárlóinak teljes boldogságához. Ezek után persze kíváncsian várjuk a Microsoft új konzolját, és hogy vajon elköveti-e a redmondi óriás azt a ballépést, hogy a saját érdekeit helyezi a felhasználóké elé, akikből profitot remél húzni. Ha csak egy csöppnyi eszük van a döntéshozóknak...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)