Hirdetés

PlayStation 4K - újabb részletek jöttek, ezek lehetnek az első játékok rá

|

Tovább szivárognak az információk a továbbfejlesztett PlayStation 4-ről. Most például megtudtuk, mi a helyzet a régi játékokkal, és milyen játékok jöhetnek a megjelenéskor.

Hirdetés

Továbbra is érdemes minden, a PlayStation 4K-val vagy 4.5-tel kapcsolatban felmerülő információt pletykaként kezelni, de mint azt korábban is mondtuk, logikus lenne a Sony részéről, ha valóban kiadna egy a PS4-nél erősebb konzolt.

A NeoGAF egyik fórumozója elmondása szerint részt vett egy meetingen, ahol elhangzott néhány infó az új gép kapcsán. A konzol processzora legalább kétszer olyan gyors lesz, mint a PS4-ben található, viszont lehet, hogy egy még jobbat választanak, ami megdobja kicsit az árát. A cél állítólag 399,99 dollár, de akárhogy is alakul a megjelenésig hátralévő időben, 499,99 dollárnál semmiképp nem lesz több. 4K-s blu-ray lejátszót kap, a nem 4K-ban futó játékokat pedig felskálázza.

Néhány fejlesztőnek már most adtak fejlesztői készletet, hogy legyen idejük optimalizálni játékaikat. Állítólag a PlayStation VR-hoz készülő EVE Valkyrie, a Robinson: The Journey, a GT Sport mind kihasználja a lehetőségeit, a kimondottan PS4K-hoz tervezett Deep Down és God of War 4 pedig fejlesztés alatt áll. A PS4K-ra fejlesztett játékok javarészt működnek majd PS4-en, viszont értelemszerűen nem ugyanabban a minőségben. A fórumozó szerint a Sony képviselői kijelentették, hogy a már megjelent játékok alapvetően nem futnak jobban az új gépen, de a fejlesztők természetesen kiadhatnak frissítéseket, ha akarnak. 

A megjelenést 2017 első negyedévére tervezik, és jelenleg nincs szó arról, hogy a korábbi gépeket beszámítják. Egyelőre ennyit tudtunk meg, és nem győzzük hangsúlyozni, hogy ezek még nem hivatalos információk.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)