Hirdetés

Kiszivároghatott a PlayStation 5 ára és megjelenési dátuma

|

Persze egyelőre még a Sony nem erősítette meg az információt, de lehetséges, hogy jövő ilyenkor már az új konzolt nyúzzuk.

Hirdetés

Sok még a kérdés a következő konzolgeneráció körül, de szépen lassan csordogálnak az információk, ami alapján eldönthetjük, már most elkezdünk-e félretenni, hogy egyből a megjelenéskor magunkénak tudhassuk a következő generáció egy képviselőjét. Egy szivárogtató szerint már nem csak a PS5 megjelenési dátuma, de annak ára is ismert.

Hirdetés

A PSErebus nevű Twitter felhasználó osztotta meg az infót, hogy mikor és mennyiért csaphatunk le az Sony új konzoljára. Elmondása szerint már 2020 novemberében a boltok polcain díszeleg majd a gép, és nagyjából 499 dollárért kaparinthatunk meg egyet, ami a magyar piacon 166-170 ezer forintot jelenthet. Ez ugyan elsőre soknak tűnik, de igazság szerint a jelenleg futó generáció Playstation 4 Pro és Xbox One X verziói is alulról súrolják ezt az árat, egy next-gen konzolért megjelenésekor pedig ritkán ritkán kérnek kevesebbet.

Persze azt is fontos megjegyezni, hogy nem hivatalos forrásból származik az értesülés, úgyhogy mindenki kellő távolságtartással kezelje, de ez felhasználó jósolta meg a The Last of Us Part II első megjelenési dátumát is, melyet végül elhalasztottak a fejlesztők. Sajnos az is benne van a pakliban, hogy a Sony ilyen irányú bejelentéseire még jó pár hónapot várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)