Hirdetés

Itt követheted élőben a PlayStation 5 bemutatóját

|

Ma délután a Sony elárul minden fontos részletet arról, mi rejlik majd a PlayStation 5 belsejében - és talán nem csak ennyit fogunk megtudni.

Hirdetés

Miután az Xbox Series X specifikációját leleplezte a Microsoft, a Sony is megtartja első bemutatóját a PlayStation 5-ről. Korábban arra számítottunk, hogy már februárban leleplezik a konzolt, de nyilván még most sincs késő.

Hirdetés

Azt nem tudjuk, megmutatják-e (legalább a kontrollerét, ahogy a PS4 esetében tették), viszont az biztos, hogy a vezető rendszertervező, Mark Cerny elmondja, mit rejt majd a gép belseje, és hogyan emeli ez új szintre a játékok által nyújtott élményt. Remélhetőleg megmutatnak pár játékot is.

A közvetítés 17:00-kor indul, de természetesen mindenről beszámolunk majd egy külön cikkben. Ha mégis tudjátok élőben követni, tegyétek meg az alábbi stream elindításával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)