Hirdetés

Mégsem februárban leplezik le a PlayStation 5-öt?

|

Egy újabb szivárogtató lépett színre, aki szerint tavaszig várnunk kell vele, de a Sony egyelőre nagyon ügyesen hallgat mindenről.

Hirdetés

Noha több jel is arra utalt, hogy a PlayStation 5 leleplezését februárban ejtheti meg a Sony, azonban a legújabb pletykák alapján erre tovább kell várniuk azoknak, akiket érdekel a japánok újgenerációs konzolja (amelynek még az árcéduláját sem tudjuk, mert a kiadó megvárja az Xbox Series X árát és ahhoz igazodik). 

Hirdetés

Egy PSErebus nicknevű szivárogtató - aki korábban hiteles infót szolgáltatott a The Last of Us 2 megjelenéséről is még az elcsúsztatása előtt - állítása szerint a PlayStation 5 előrendelését márciusban fogja elindítani a Sony, amelyet a hivatalos bemutató előz majd meg szintén márciusban. 

PSErebus emellett arról is beszámolt Twitteren, hogy a konzol 2020. november 20-án jelenhet meg, az ára pedig 499 dollár (ez nagyjából 153 ezer forint, de erre még rájön az adó) lehet. Pár napja egyébként a felhasználó azt is megosztotta követőivel, hogy a PlayStation 5 visszafelé kompatibilis lesz, amelyet a kiadó továbbra sem mondott 100%-ra.

Üdítő lenne, ha a Sony lerántaná végre a leplet a PlayStation 5-ről és megszűnnének a találgatások, de erre úgy tűnik, hogy még várnunk kell sajnos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)