Hirdetés

Ezen az eseményen mutathatják be a PlayStation 5-öt

|

Biztosan nem az E3-on lesz a Sony új konzoljának leleplezése, de a rajongók tudni vélik, hogy hol számíthatunk a nagy bemutatóra.

Hirdetés

A tavalyihoz hasonlóan az idei Los Angeles-i expót is kihagyja a Sony, azonban a PlayStation 5 ennek ellenére még idén megérkezik, így mindenki azt találgatja, hogy vajon a vállalat hol fogja megejteni a nagy leleplezést. Sokan egy felhizlalt State of Play livestreamre gyanakodnak, de a spekulációk között szerepel egy hivatalos Sony esemény is, méghozzá nem alaptalanul. 

Hirdetés

A Sony bejelentette az egy hónapon keresztül tartó ünneplését a New York-i üzletében, amely az "Experience PlayStation" elnevezést kapta és egészen február 16-ig tart. Noha az esemény oldala azt hirdeti, hogy a fókuszban PlayStation 4 és PlayStation VR címek vannak, azonban a rajongók egy része azt gyanítja, hogy az eseménysorozat végén fogják leleplezni a PlayStation 5-öt. És hogy miért gondolják sokan ezt? Nos, 2013-ban, február 20-án szintén New Yorkban mutatkozott be a nagyérdeműnek a PlayStation 4, méghozzá egy PlayStation Meeting nevű event képében, ráadásul a PlayStation 4 Pro leleplezését is ebbe a városba szervezte a Sony -  noha azt 2016 szeptemberében.

Kíváncsian várjuk, hogy az Experience PlayStation tartogat-e számunkra PS5-öt és ha nem, akkor a vállalat mikor készül megvillantani az újgenerációs konzolt. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)