Hirdetés

Közelebb van a PlayStation 5, mint azt gondolnánk?

|

Egyelőre érdemes erősen pletyka szinten kezelni a dolgot, de egyes híresztelések szerint bizonyos fejlesztőcsapatoknál már ott csücsül a PS5 dev kit.

Hirdetés

Egyetlen konzolgeneráció sem tarthat örökké, így bár a PS4 Pro és az Xbox One X kitolta kicsit a jelenlegi generáció élettartamát, előbb vagy utóbbi biztosan érkezni fognak az új masinák. Amennyiben hihetünk a legújabb pletykáknak, úgy ez már nincs is olyan messze.

Hirdetés

Marcus Sellars, aki korábban már több igaznak bizonyuló iparági pletykát is kiszivárogtatott (máskor meg persze tévedett), most pedig épp az elvileg már javában készülő PlayStation 5 kapcsán borzolta fel kicsit a kedélyeket. Legutóbb például a Nintendo Direct pontos dátumát jósolta meg előre, szóval azért nem légből kapott ötletekkel dobálózik a fickó. Sellars most arról írt a Twitteren, hogy idén már kiküldték a fejlesztői PS5-öket a third-party fejlesztőcsapatoknak. 

Ezek a dev kitek ugyebár arra szolgálnak, hogy a stúdiók már idejében megismerkedhessenek az új vas specifikációival (bár természetesen a pontos hardveres paraméterek változhatnak és változni is szoktak még a végleges verzióig). Külön érdekes, hogy Sellars a third-party stúdiókat említette, ugyanis ez azt feltételező, hogy a belsős csapatoknál már régebb óta ott lapul a gép. Mindezek fényében nem is tűnik olyan lehetetlennek egy esetleges 2019-es PlayStation 5 megjelenés (ha tippelni kellene, én 2019-es év végére saccolnék).

Lehetséges, hogy már az idei E3-on belenget valamit ezzel kapcsolatban a Sony? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)