Hirdetés

PlayStation 5-exkluzív játékként jelenhet meg a BioShock 4?

|

Szivárgás szerint elvileg ez a Sony és a 2K Games közös terve, nem tudni végleges vagy ideiglenes exkluzivitásról van-e szó.

Hirdetés

Szépen lassan egyre több szivárgás érkezik a készülő BioShock 4 kapcsán, legutóbb arról lehetett hallani, hogy milyen motor duruzsol majd a játék alatt, most pedig már arról pletykálnak, hogy az xboxos játékosok ebből a buliból ki fognak sajnos maradni.

Egészen pontosan a Xbox Era podcastben mondta azt Nick "Shpeshal_Ed" Baker, hogy azt hallotta, a BioShock 4 végül PlayStation-exkluzív játékként jelenik meg valamikor a jövőben.

Hirdetés

Azt még ő sem tudta pontosan megmondani, hogy teljeskörű vagy csak bizonyos ideig, fél vagy egy évig tartó exkluzivitásról van szó, de ő maga is az utóbbira tippelt és tényleg ez tűnik logikus döntésnek - már persze, ha tényleg ez a Sony és a 2K Games közös terve. A Sonynak nyilván érdekében állna a dolog, de valószínűsíthetően csillagászati összegbe kerülhet egy ilyen kivételezett helyzet megteremtése. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)