Hirdetés

PlayStation 5-exkluzív játékon dolgozhat a FromSoftware, visszatérhet egy régi, közkedvelt széria is

|

Két PS5-ös pletyka indult útjára a napokban, ezeket egy megbízható szivárogató is megerősítette.

Hirdetés

A múltban is voltak szivárgások, de csak az utóbbi egy-két évben jelentek meg azok a konkrét twitterezők és fórumozók, akik lelkesen árulkodnak a Sony, az EA, és más nagy kiadók terveiről. Shpeshal_Nick is mondott már később hivatalosan megerősített dolgokat, így most is van okunk figyelni a szavára.

Miután itt-ott felmerült, hogy a FromSoftware egy olyan PS5-exkluzívon dolgozik, ami nem a Bloodborne 2, Nick szomorúan közölte, hogy ő ezt a jövő héten akarta bedobni, ezzel jelezve, hogy szintén hallott a projektről.

Hirdetés

A másik, szintén izgalmas híresztelés, hogy visszatér a Wipeout sorozat, és valószínűleg PlayStation 5 mellett az új PlayStation VR-ral is kompatibilis lesz a következő rész. Úgy tudja, a fejlesztés még nagyon az elején jár.

Azt, hogy a FromSoftware a Sony támogatásával/megrendelésére készít valamit, könnyű elhinni, ahogy azt is, hogy a Wipeout remastercsomag után a széria újra életre kel. Ti melyiket várjátok jobban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)