Hirdetés

PlayStation 5-ön is kelleni fog a PS Plus az online játékhoz

|

PlayStation 5-ön sem fogjuk megúszni, hogy fizetni kelljen az online multiplayerért. Nem túl meglepő, de azért tisztázzuk.

Hirdetés

Immár teljesen egyértelmű, hogy a következő konzolgenerációs sem ússzuk meg a fizetős multit, PlayStation 5-ön is elengedhetetlen lesz a PlayStation Plus előfizetés az online játékhoz. No, persze ez teljesen kiszámítható forgatókönyv (nagyon nem is lepődhet meg rajta senki), viszont nem valamiféle hivatalos közleményből derült ki, igazából a GTA Online leplezte le a dolgot. 

Hirdetés

A tegnap esti PlayStation 5 játékbemutató eseményen ugyanis leleplezték a Grand Theft Auto V és a GTA Online PlayStation 5-ös verzióit, utóbbi esetében ráadásul az is kiderült, hogy ingyen kapják meg a konzol megjelenésekor a játékosok. A szóban forgó előzetesben viszont még egy fontos dologra fény derült: felhívja ugyanis a trailer a figyelmünket arra is, hogy a GTA Online futtatásához mindenképpen szükséges PS Plus előfizetés is:

Arról egyelőre nincs hír, hogy a PlayStation 5 megjelenését követően a PS Plus előfizetők egyből kapnak-e majd ingyenes PS5-ös játékokat is, vagy egy ideig csak PS4-es ajándékokkal kell beérniük, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)