Hirdetés

PlayStation 5-ön letépi az arcodat a Nioh 2

|

A hamarosan PlayStation 5-re érkező Nioh gyűjtemény szebb és pörgősebb lesz az új konzolon, ezt pedig egy új trailerben mutatta meg a Koei Tecmo.

Hirdetés

A Team Ninja és a Koei Tecmo hamarosan útjára engedik a The Nioh Collection nevű gyűjteményüket, ami tartalmazza a Nioh és Nioh 2 játékokat. A Collection kifejezetten PlayStation 5-re készül, de a páros második feléből lesz egy Complete Edition című verzió is, ami PC-re érkezik a PS5-ös gyűjtemény megjelenésével egy időben.

Akár a PC-s, akár a PS5-ös változatot szerzitek be, mindenképpen jól fogtok járni a lenti trailer tanúsága szerint.

Az új videó megmutatja, hogy mit tud a gyűjtemény az új konzolon, és hogy mennyi lehetőség van az erősebb hardverben. A videó kiemeli a különbségeket, különös tekintettel a 4K-s felbontásra és a 60fps-es futási sebességre.

Hirdetés

A Nioh 2 nagyrészt pozitív fogadtatásban részesült, mind kritikusi, mind vásárlói oldalról. Ettől függetlenül úgy néz ki, hogy a sorozatnak itt a vége, legalábbis, ami a közeljövőt illeti. A Team Ninja jelenleg más projektekre koncentrál, és ezek mellett már nem fér el egy Nioh folytatás is.

A The Nioh Collection megjelenése 2021. február 5-én várható kizárólag PlayStation 5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)