Hirdetés

PlayStation 5-ös frissítést kap a Crash Bandicoot 4: It's About Time

|

Természetesen a konzol exkluzív funkcióit is kihasználja majd a felújított változat.

Hirdetés

Elkezdődött a Sony online eseménye, a State of Play, ahol időről-időre betekintést nyerhetünk, hogy mivel készülnek a japán cégnél a játékosok számára. Az esemény rendkívül intenzív, sorra jönnek az előzetesek és a játékbemutatók, a kezdést viszont nem is kezdhette volna más, mint egy instant klasszikus.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time tavaly szeptember 16-án jelent meg, természetesen PlayStation 4-re, az viszont borítékolható volt, hogy idővel a nagytestvér is megkapja a maga verzióját. A Sony nem is húzta sokáig az időt, be is jelentették, érkezik a játék PlayStation 5-ös, szteroidos verziója.

Hirdetés

A játék természetesen dúskál az új konzol exkluzív lehetőségeiben, így az új vason nem is lehet kérdés, hogy 4K-ban is 60 FPS-el fog futni a Crash Bandicoot 4. Emellett persze megkapta a 3D hang támogatást is, ugyan ehhez egy megfelelő fülhallgatóra is szükség van.

Természetesen az adaptív trigger támogatás sem maradt ki, a fejlesztők ígérete szerint egészen új élmény lesz, ahogy a grappling hook, a fegyverek és a környezet hatásait visszaadja a DualSense kontroller.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time felújított, PlayStation 5-ös verziója március 12-én érkezik, sokat tehát nem kell rá várnunk. További jó hír, hogy akiknek megvan a játék PS4-es verziója, ingyenesen megkapják a következő generációs frissítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)