Hirdetés

PlayStation 5-ös frissítést kapott a The Last of Us Part II

|

A játék egy apró patch letöltését követően sokkal szebben fog futni a Sony új generációs konzolján.

Hirdetés

A Naughty Dog nem törődik sokat a generációváltással: a The Last of Us akkor érkezett meg PlayStation 3-ra, amikor hónapokra volt a PlayStation 4 megjelenése, aztán a fejlesztőcsapat egy Remastered kiadással tette még jobbá az élményt az erősebb konzolon. Úgy látszik, PlayStation 5-ös remaster nem lesz a The Last of Us Part II-ból, viszont legalább egy frissítés segít, hogy egy kicsit jobb legyen a kaland.

A ma megjelent, 1.08-as patch mindössze 299 MB, és egyetlen újítást hoz.

Hirdetés

A The Last of Us Part II mostantól alapértelmezetten 60 fps-sel fut PlayStation 5-ön, de a beállításokban találunk egy kapcsolót, amivel visszaállíthatjuk a 30 fps-es módot. A felbontás ugyanúgy 2560x1440, tehát ezen a téren nincs változás, és a DualSense lehetőségeit sem használja ki a játék. A gyorsabb betöltés korábban is adott volt, ahhoz nem kell a fejlesztőknek módosításokat eszközölni.

A Digital Foundrynak volt alkalma alaposan tesztelni a patchet az elmúlt egy hétben, tapasztalataikat az alábbi videóban foglalták össze.

Egy blogposztban a Naughty Dog belengette, hogy már tavaly óta nézegetik-próbálgatják a PS5 lehetőségeit, de egyelőre nincsenek további bejelentéseik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)