Hirdetés

PlayStation 5-ös kiadást kap a Final Fantasy VII Remake, a sztori is bővül

|

Jön a Final Fantasy VII Remake Intergrade, amiben régi kedvencünk, Yuffie is felbukkan.

Hirdetés

A tavaly megjelent inal Fantasy VII nem kerülheti el sorsát, dedikált PS5-ös kiadást kap a játék. A PlayStation 5-ös Final Fantasy VII Remake Intergrade természetesen elsősorban komoly grafikai tuningot jelent az egyébként is meglehetősen mutatós játéknak: feljavított fényhatások, textúrák és környezeti elemek fogadják a játékosokat, akik váltogathatnak majd a 4K-s Graphics Mode és a tükörsima 60fps-t biztosító Performance Mode között.

Itt jegyeznénk meg halkan, hogy azért PS5-ön nem ártana a kettő kombinációja sem, de a világért sem szeretnénk telhetetlenek lenni.

Hirdetés

Itt persze nem állnak még meg az újdonságok: bekerül a játékba egy fotómód, valamint bővül a sztori egy új epizóddal, melyben Yuffie lesz a központi karakter - őt a régi Final Fantasy VII-rajongóknak biztosan nem kell bemutatnunk.

A Final Fantasy VII Remake Intergrade 2021 június 10-én jelenik meg PlayStation 5 konzolokra. A PlayStaton 4-es kiadás tulajdonosai (legyen az lemezes vagy digitális verzió) teljesen ingyen frissíthetnek a PS5-ös játékra, továbbá mentéseiket is magukkal tudják hozni. Fontos azonban kiemelni, hogy aki PS4-ről frissít, az nem kapja meg ingyen a Yuffie epizódot, ezt neki külön meg kell vásárolnia. Az előrendelők egyébként Yuffie fegyverét, a Cacstart kapják meg ajándékba.

A sztoriról mesélő előzetesen túl egy külön videó mutatja be a PS4-es és a PS5-ös kiadások közötti különbségeket: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)