Hirdetés

A Ubisoft szerint a következő két évben nem jön új PS vagy Xbox

|

Ugyan a kiadónak nincs belsős információja, a Ubisoftnál úgy gondolják, néhány évig nem érkezik meg a PlayStation 4 Pro, vagy az Xbox One X utódja.

Hirdetés

Ugyan a PlayStation 4 és az Xbox One megjelenése után nem sokkal már többen panaszkodtak, hogy nem elég erősek az újgenerációs gépek, nem lehettünk benne biztosak, hogy mennyi idő után cseréli le őket a Sony és a Microsoft. Ennek végül egy generáción belüli frissítés lett a vége, ami a Ubisoft szerint néhány évig ismét megnyugtatja a kedélyeket a konzolos szegmensben.

Hirdetés

Erről a francia kiadó ügyvezető igazgatója, Yves Guillemot beszélt egy nemrég tartott befektetői megbeszélésen, igaz leszögezte, hogy ez csak az ő prognózisuk, a konzolgyártók semmit nem osztottak meg velük.

"Mivel a Sony tavaly adta ki a PlayStation 4 Prót, a Microsoft pedig idén az Xbox One X-et, úgy gondoljuk, legalább két év következik, ahol semmi új nem várható. De ez csak a mi meglátásunk, nem bírunk bizalmas információkkal a témával kapcsolatban"

- mondta a Ubisoft társalapítója.

Guillemot elmondása szerint egyébként ők kifejezetten örültek a generáció közben erősítésnek.

"Nagyon örülünk, hogy a Microsoft és a Sony több erőt tett a gépébe, felhasználva az új technológiákat, hiszen így megadják az eszközöket a fejlesztőink számára, hogy jobb játékokat készítsenek a játékosainknak. Ez a helyes irány a különböző kiegészítőkkel való kísérletezés, vagy valami más helyett. Ez sokat segít majd az iparágnak, hiszen a játékaink gyönyörűek lesznek az új gépeken"

- mondta.

Ti is örültök az előrelépésnek, vagy elégedettek voltatok a PS4 és az Xbox One grafikai teljesítményével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)