Hirdetés

PlayStation 5 unboxing videók árasztották el az internetet

|

Többek között a The Game Awards atyja, Geoff Keighley is megkapta a saját példányát.

Hirdetés

Már a kanyarban vannak a következő generációs konzolok, az előrendelők türelmetlenül várják, hogy megkapják a Sony és/vagy a Microsoft új masináját. A PlayStation 5 - amelynek kezdőfelhozatalát (noha a Destruction AllStars végül 2021-re csúszik), kezelőfelületét és kontrollerét is ismerjük -, már megérkezett néhány külföldi újságíróhoz és videóshoz, az embargó lejártával egyre több poszt születik a közösségi médiában a gép kicsomagolásáról. 

Hirdetés

Ahogy korábban már kiderült, minden idők legnagyobb Sony konzolját tehetik majd a tévé mellé a játékosok, ezt pedig az alábbi videók és képek is alátámasztják. A The Verge szerkesztője, Tom Warren például olyan képeket osztott meg az otthonából, amin egyszerre láthatjuk az Xbox Series S-t, a Series X-et és a PlayStation 5-öt is, ez pedig remek lehetőséget ad a méretek összehasonlítására: 

Természetesen a The Game Awards házigazdája, Geoff Keighley sem maradhatott ki a felhajtásból, aki Twitteren közzétett videójában mesél a PlayStation 5-tel kapcsolatos első tapasztalatairól: 

Míg a fenti esetekben már a kibontott állapotban láttuk a Sony legújabb bestiáját, addig a Kinda Funny Games valódi unboxing anyaggal jelentkezett, akárcsak a TechRadar egyik munkatársa: 

A PlayStation 5 november 19-én fog megjelenni nálunk, de a korlátozott készletek miatt nem biztos, hogy mindenki hozzá fog jutni már idén. Mi is nagyon reméljük, hogy hamarosan hozzájutunk egyhez, és elsőkézből számolhatunk be az általa nyújtott next-gen élményről. Ti mikor fogjátok beszerezni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)