Hirdetés

Megvan a PlayStation Awards 2019 időpontja

|

A SIE Japan bejelentette, mikor jutalmazza meg az év legjobb PS-es játékait.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment ázsiai részlege minden évben megtartja a PlayStation Awardsot, melynek keretében az ottani piacon nagy sikert arató játékokat emelik ki. A 2019-es díjátadó december 3-án, itthoni idő szerint délelőtt 10:00 órakor lesz.

Hirdetés

Egyelőre sok mindent nem tudunk a műsorról, a kategóriákat leszámítva, melyek a következőek:

- Platinum díj: Azok a címek, melyekből legalább egy millió példányt leszállítottak (beleértve a digitális letöltéseket is).
- Arany díj: Azok a címek, melyekből legalább egy 500 000 példányt leszállítottak (beleértve a digitális letöltéseket is).
- PlayStation Network díj: A három legtöbb eladást generáló cím a PSN-en (2018. október 1-től 2019. szeptember 30-ig tartó időszakban).
- PlayStation 25. évfordulós közönségdíj: Az 5 legtöbb szavazatot kapó cím az elmúlt 24 év PS Awards nyertesei közül. A szavazáson japán és ázsiai felhasználók vehetnek részt.
- PlayStation VR díj: Három játék, melyek nagy mértékben hozzájárultak a PS VR-eladásokhoz (2018. október 1-től 2019. szeptember 30-ig tartó időszakban).
- Indie és fejlesztői díj: Három játék, melyek hozzájárultak a PlayStation terjeszkedéséhez (2018. október 1-től 2019. szeptember 30-ig tartó időszakban).

Az adásra ezen a linken keresztül emlékeztetőt is beállíthattok, bár talán jobb lehet megvárni az angol nyelvű blogposztot. Mi is beszámolunk majd ennek nyomán az eredményekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)