Hirdetés

Valami új bejelentésére készül a Sony

|

A PlayStation brand angliai divíziója meglepő üzenettel jelentkezett Twitteren, amely elég erősen arra enged következtetni, hogy valami meglepetésre számíthatunk tőlük. Így közvetlenül a gamescom előtt ez több mint gyanús.

Hirdetés

A Microsoft saját előadással készült a kölni játékexpóra, amely során olyan bejelentésekkel készült, mint a Jurassic World: Evolution és a ReCore: Definitive Edition, de mindent visszanézhettek jól a gamescom gyűjtőoldalunkon. Könnyen megeshet azonban, hogy a Sony is készül valamivel az eseményre, noha semmilyen konferenciát nem jelentett be. 

Hirdetés

Legalábbis erre enged következtetni az, hogy a gamescom előtt több PlayStation Twitteren is megjelent egy rejtélyes videó, amelynek titokzatos tárgyát a szöveg szerint hamarosan bejelentik, ezért készüljünk fel. 

Tekintve, hogy a Sony a következő saját show-ját október 30-án, a Paris Games Week nyitányaként rendezi meg arra következtetünk, hogy nem azt igyekeznek beharangozni, és valószínűleg nem is egy párszor már pletykált PlayStation 5 bejelentést kapunk, azt azért nagyobb hype előzte volna meg. A felhasználók találgatásai közül a "PlayStation Switch" a kedvencünk, de többen tippeltek egy új bundle-ra vagy egy új színváltozatra. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a befutó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)