Hirdetés

PlayStation - durva akciókkal startolt el a Days of Play

|

Konzolok, játékok, PlayStation VR és egy acélfekete PlayStation 4 is olcsóbban kapható a 11 napon át tartó promócióban.

Hirdetés

Megjött a nyár, amitől hirtelen mindenkinek akciózni támadt kedve. Valószínűleg a játékvilág nagy, éves ünnepe, az E3 is meghozta a kiadók kedvét a leárazásokhoz, de mi ennek csak örülhetünk, mert úgy juthatunk hozzá az elmúlt évek kihagyhatatlan játékaihoz, hogy közben azért nyaralásra is marad pénzünk.

Hirdetés

A Days of Play 2019 promóció gyakorlatilag mindenre kiterjed. 500 GB-os PlayStation 4 Slimet már 89990 Ft-ért vehetünk, az öt játékot tartalmazó PlayStation VR Mega Pack pedig 79999 Ft-ért kapható épp, de akinek elég az alapcsomag PlayStation VR Worlds-szel, 69890 Ft-ból azt is beszerezheti. A DualShock 4-ek 13490 Ft-tól indulnak, a headsetek pedig egy tizessel lettek olcsóbbak.  A Days of Play alkalmából egy limitált kiadású PS4 is kapható, és elég jól néz ki.

A Days Gone (amit mi is nagyon szerettünk) most 16990 Ft-ba kerül dobozosan, és a God of Warért, valamint a Spider-Manért nem kell 9900 Ft-nál többet fizetni. A PlayStation Plus előfizetésre 30% kedvezmény jár, a PlayStation Hits felhozatal játékai pedig 5290-től indulnak. Ha már az eddig felsoroltakkal kimerítettétek a keretet, a PlayStation Store-t inkább meg se nyissátok.

A Days of Play ma kezdődött, és június 17-éig tart.

Korábban a Days Gone-nál 9990 Ft-os ár volt feltüntetve, ezt később korrigálták, így mi is javítottuk. A cikkben szereplő árak az ajánlott fogyasztói árak, lehet, hogy egyes viszonteladók ettől eltérő áron árulják a konzolokat, játékokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)