Hirdetés

PlayStation evolúció - a PSX-től a PS4-ig (videó)

|

Nagyon érdekes videó jelent meg a Sony jóvoltából, melyben összehasonlítják a PSX-es, PS2-es, PS3-as és PS4-es játékok grafikáját, de megtekinthetjük azt is, hogy az egyes konzolok bejelentése hogyan jelent meg a híradóban.

Hirdetés

Az első PlayStation nem mai csirke, de már a PlayStation 2 is a nyugdíjasotthonban nézi, hogyan cseperedik a harmadik és negyedik PS generáció.

Hónapokra vagyunk a PlayStation 4 megjelenésétől, így a Sony időszerűnek érezte, hogy egy visszaemlékező videóban bemutassa, hogyan változtak az egy stílusba tartozó játékok grafikái. Nem csak exkluzívak bukkannak fel, multiplatform címek is láthatóak elszórtan, de erre szükség volt ahhoz, hogy a világ majd' összes játékstílusából láthatssunk képviselőket. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen volt egy autóverseny, egy FPS, egy TPS vagy egy sportjáték vizuális megvalósulása akkor, és hogyan fejlődött mostanáig, mindenképp nézd meg. Meg persze az első PlayStationre várakozó tömeg látványa is felbecsülhetetlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)