Hirdetés

Gyönyörű borítóval kerül boltokba 10 PlayStation-exkluzív játék

|

A Sony nagyon ügyesen csábít minket arra, hogy még egyszer megvegyük az elmúlt évek legjobb PS4-es játékait.

Hirdetés

Nem kell sokat érvelni a PlayStation 4 exkluzívfelhozatala mellett, sokan kimondottan azért vesznek a Sony jelenlegi generációs konzoljából, hogy ne maradjanak ki az élményből, amit az elmúlt években megjelent játékok nyújtanak.

Hirdetés

A kiadó is nagyon büszke a csapataira és a platform exkluzív játékaira, ezért most egy újabb kollekcióval állt elő. Az Egyesült Királyság lakói (és egyelőre úgy tűnik, hogy sajnos csak ők) megvásárolhatják a Bloodborne, God of War, Horizon: Zero Dawn, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Ratchet & Clank, Shadow of the Colossus, Spider-Man, Uncharted 4 és Wipeout Omega Collection játékokat egy különleges, egyedi borítós, kartontokos kiadásban. Mindegyik grafika olyan gyönyörű, hogy poszterként is szívesen a falunkra aggatnánk.

Az alábbi galériában megnézhetitek mindet egyesével.

Nektek hogy tetszenek? Csak mi pörögtünk fel ezektől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)