Hirdetés

PlayStation Experience 2015 - 50 harcossal érkezik a King of Fighters 14

|

A Tokyo Game Show-n bejelentett King of Fighters 14 a PlayStation Experience-en is tiszteletét tette, ahol rengeteg újdonságot megtudtunk a játékról.

Hirdetés

A sokéves múltra visszatekintő King of Fighters sorozat immár 14. epizódjánál tart, és mivel közeledik a megjelenés, az SNK Playmore a PSX-re is elhozta a játékot, hogy megosszanak róla ezt-azt a rajongókkal.

A fejlesztők elmondták, hogy végre áttértek a 3D-s grafikára, bár a játék továbbra is ugyanazt a 2D játékmenetet kínálja, amit megszokhattunk. 50 egyedi karakter közül választhatunk majd, amelyek közt természetesen nagy visszatérők és új arcok is helyet kaptak. Emellett megmarad a klasszikusnak mondható 3v3 harc is, amelyet a sorozat rajongói már jól ismernek.

Ez egyébként nemcsak offline játszható, sőt, az igazán izgalmas pillanatok a VS Online Party Battle módban várnak majd ránk, ahol 6 ember küzdhet egymással. A sztori ugyanott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész letette, így az Orochi, a Nests és az Ash sztorit is folytathatjuk majd. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de a King of Fighters 14 valamikor a következő hónapokban jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)