Hirdetés

PlayStation Experience 2015 - Tim Schafer csupa remek hírt hozott nekünk

|

Tim Schafer is tiszteletét tette a PlayStation Experience 2015-ön és nem csak ismerős címekről beszélt nekünk.

Hirdetés

Az utóbbi napok egyik legjobb, nosztalgiától leginkább túlfűtött meglepetése volt amikor Tim Schafer és csapata, a Double Fine bejelentették, hogy hivatalosan is folytatják az előző évtized egyik legfantáziadúsabb játékát, a Pschychonautsot. Schafer napokkal később visszatért, hogy ismét megmelengesse a szívünket.

Tavaly ilyenkor Tim Schafer ugyanezen a színpadon jelentette be, hogy a Grim Fandango felújítása után a Day of the Tentacle a következő a sorban, amit most nem csak képeken, de mozgás közben is bemutattak egy rövidke trailer keretében.

Persze nem ennyi volt az egész, ugyanis Schafer újabb nosztalgiabombát robbantott mikor bejelentette, hogy már készül a Full Throttle felújítása is.

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, a Psychonauts 2 mellé érkezik egy önálló epizód, Psychonauts: Rhombus of Ruin címen, mely a Playstation VR-ra exkluzívan érkezik majd.

Na erre varjatok gombot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)