Hirdetés

PlayStation Experience 2015 - bemutatkozott a Paragon (videó)

|

Végre lehullott a lepel az Epic Games új, titokzatos projektjéről, melyet rögtön egy nagyon hangulatos trailerrel mutattak be.

Hirdetés

Az Epic Games nem is olyan régen elkezdett promótálni egy új, Paragon névre keresztelt játékot, de akkor még azt sem tudtuk, hogy pontosan milyen játékról is van szó. Most a PlayStation Experience 2015 alatt még ha csak rövid időre is, de belenézhettünk a játékba.

Már az előzetes apróságokból is lehetett tudni, hogy valami MOBA-játékokra hasonlító dologra érdemes számítani, de a műsor alatt az Epic Games csapata megerősítette, hogy valóban erről van szó. Persze nem csak emiatt léptek fel a színpadra, rögtön mutattak egy előzetest is a játékból, ami minden előzetes kétkedésünk ellenére rendkívül feelinges lett.

Persze elnézve, hogy ebben a műfajban milyen elképesztő ütemben halnak ki azok a játékok, amelyek nem találják meg gyorsan a közönségüket, azért még egy kicsit szkeptikusak vagyunk, hogy mennyire éri meg a cégnek ráugrani erre a trendre.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)