Hirdetés

PlayStation Experience 2015 - még nem pontosan értjük, hogy működik majd a Golem (videó)

|

A Highwire készülő játéka érdekesnek tűnik, de egyelőre nem tiszta, mire is számíthatunk majd a Golemben

Hirdetés

Miután a Halo játékok zeneszerzőjét, Marty O'Donellt kirakta a Bungie, nem sokáig tétlenkedett, hanem azonnal saját stúdió alapításába fogott, amelyhez a fejlesztőcsapat egyik dizájnere, Jaime Griesemer és az Airtight Games alapítója, Jared Noftle is csatlakozott. Így alakult meg a Highwire, akik azonnal át is álltak a másik oldalra, és Xbox helyett PlayStationre kezdtek fejleszteni.

A csapat a PlayStation Experience-en mutatta be készülő, Golem névre keresztelt játékát, a trailerből azonban nem feltétlen derült ki, hogyan is működik majd pontosan a dolog. Griesemer elmondása szerint a játékban egy olyan embert irányítunk majd, aki saját maga is képes a hatalmas gólemek irányítására illetve lát is rajtuk keresztül.

Hogy pontosan hogyan is kell elképzelni ezt a váltást, az felvet bizonyos kérdéseket, hiszen irányíthatnánk közvetlenül a gólemet is, de biztosan van valami a háttérben, amiről egyelőre nem rántották le a leplet. A Golem PlayStation VR-ra érkezik, további részletek a közeljövőben várhatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)