Hirdetés

PlayStation Experience 2015 - mozgásban a Final Fantasy VII Remake (videó)

|

Végre valahára mozgás közben is láthattuk a javában készülő Final Fantasy VII Remake-et. Még mindig keressük az állunkat.

Hirdetés

Végre megmutatta magát a Final Fantasy VII Remake is. A PlayStation Experience 2015-ön pár igazán hiteles sírva fetrengő rajongó bemutatása után levetítették az első jeleneteket a teljesen új külsővel felvértezett játékból.

A látványra nehéz szavakat találni, egészen elképesztően fest a Final Fantasy VII Remake. A Square Enix sajnos csak annyira vette a fáradtságot, hogy elrabolják újra a szívünket, további részleteket nem árultak el a készülő játékról. Egy apró meglepetés azért akad, ugyanis a Final Fantasy VII PC-s portja a mai naptól kezdve elérhető PlayStation 4-en. Nem mintha ez megkönnyíteni a várakozással töltött napokat.

Nézzétek meg a Remake-et mozgás közben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)