Hirdetés

PlayStation Experience 2015 - érkezik a Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (videó)

|

A Sony bedobott még egy meglepetést a műsor végére, ami főleg a japán játékok és a Studio Ghibli rajongóinak lehet érdekes: íme a Ni No Kuni folytatása!

Hirdetés

Volt pár érdekes meglepetés a PlayStation Experience 2015 alatt, viszont a műsor egyik utolsó trailere olyasmi volt, amire valamiért igazán nem számítottunk. Ez főleg azért lehet, mert a játék, ami ezúttal folytatást kap, az talán inkább mondható kultikusnak, mint igazi kasszasikernek.

Az eredeti Ni No Kuni még 2010-ben jelent meg exkluzívan PlayStation 3-ra és azonnal hatalmas sikert aratott a kritikusok körében. A jól eltalált játékmenet és a játék minden szegletéből áradó, hamisítatlan Studio Ghibli hangulat tökéletes párosításnak bizonyult. Ennek ellenére a játék nem kapott közel sem akkora hírverést, mint a nyugati blockbuster címek, így valószínűleg nem is számított mindenki rá, hogy folytathatják a játékot, viszont most pontosan ez történt, ugyanis a show alatt egy trailer társaságában jelentették be a második részt, mely a Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom címet kapta.

A játék főhőse Evan, egy ifjú király, akinek csupán annyi lesz a feladata, hogy útra keljen és megmentse királyságát a közelgő sötétségtől. A játék exkluzívan a PlayStation 4-re jelenik meg, de egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor.

Nektek hogy tetszik? Szerettétek az első részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)