Hirdetés

PlayStation Experience 2015 - jött egy Ratchet & Clank gameplay trailer, van dátumunk is

|

Az Insomniac nem csak egy látványos videót hozott a PlayStation 4-es Ratchet & Clankről, hanem a filmről is mesélt, ráadásul mindkettőnek megtudtuk a megjelenési dátumát is.

Hirdetés

Az Insomniac a tavalyi Sunset Overdrive óta nem adott ki komolyabb játékot, de az Oculus Riftes Edge of Nowhere mellett persze készül a Ratchet & Clank reboot. Amint azt a stúdió feje, elárulta, a PlayStation 4-es akció-platformer nem csak egy grafikai felújítás lesz, hanem új fegyverek, bossfightok, új bolygók és összességében egy újragondolt játékmenettel érkezik majd.

Ebből nem keveset láttunk abban az egész hosszú gameplay trailerben, ami Ratchet és Clank első találkozását és az utána rögtön elinduló akciót mutatta be. Emellett szóba került a készülő Ratchet & Clank animációs film is, ami kevéssel a játék megjelenése után a mozikba kerül. Ugyanis a PS4-es játék április 12-én érkezik, a film pedig április 28-án kerül az Észak-amerikai mozikba.

Nektek hogy tetszik az új Ratchet & Clank?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)