Hirdetés

PlayStation Experience 2015 - indul a hype (videó)

|

A Sony még korántsem lőtt el minden puskaport az E3-on és a Paris Games Weeken, a decemberi PlayStation Experience 2015-re is tartogatnak valamit.

Hirdetés

A Sony komoly munícióval készül a december 5. és 6. között a San Franciscó-i Moscone Convention Centerben megrendezésre kerülő PlayStation Experience 2015-re, elvégre a legnagyobb kiadók képviselik magukat az eseményen (például az EA, a 2K Games, a Ubisoft, a Warner Bros. és az Activision) és biztosan nem azért mennek, hogy megcsodálják a Darth Vaderes PlayStation 4-et. 

A Sony értelemszerűen azt szeretné, ha minél többen figyelemmel követnék a kétnapos rendezvényt, ezért feldobott a világhálóra egy szellemes promót, amelyben némi öniróniát tanúsítva próbálják meg felkelteni az érdeklődésünket a PlayStation Experience 2015 iránt: 

A Syphon Filter fejlesztői készülnek egy bejelentéssel, de a Sony korábban megerősítette, hogy biztosan lesznek különböző fejlesztői előadások, meglepetések és nagy PlayStation bejelentések is, így várhatóan nem fogtok unatkozni, ha velünk együtt követitek az eseményt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)