Hirdetés

PlayStation Experience 2015 - az Uncharted 4 és a Journey fejlesztői is ott lesznek

|

Az idei PlayStation Experience alatt rengeteg fejlesztői panel lesz, ahol minden csapat elmeséli saját vízióját a játékipar jövőjéről.

Hirdetés

A Naughty Dog bejelentette, hogy bizony ők is ott lesznek a PlayStation Experience 2015-ön, és mesélnek is majd izgalmas dolgoka az Uncharted 4: Thief's End kapcsán. A panel alatt elmondják, hogyan keltették életre az Uncharted 4 karaktereit.

A fejlesztők mutatnak még néhány eddig nem látott cinematic klippet is, aztán Neil Druckmann, Nolan North, Richard McGonagle, Troy Baker és Laura Bailey is elmondja mekkora kihívás volt megoldani egy ilyen nagyszabású történetet. Az Uncharted 4 bemutató után a kisebb stúdiók előadása következik.

Cory Balrog, a Santa Monica Studio-tól, Jenova Chen, a thegamingcompany-tól, Kareem Ettouney, a Media Molecule-tól és Greg Kasavin, a Supergiant Games-től közösen fognak beszélni egy panel alatt, ami a történetmesélés művészetéről szól majd.

Ti mire vártok leginkább a PlayStation Experience kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)