Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - bejelentették a Knack 2-t

|

Az első Knack nem zavart túl sok vizet, de a Sony Japan már alig várja, hogy megmutassa, mit értek el a folytatással, amely a PlayStation Experience-en megkapta az első trailerét.

Hirdetés

A tesztünk alapján a Knack jó iparosmunka volt, amely megmutatta, hogy milyen egy olyan jelenlegi generációs platformer, amit leginkább a gyermekek élveznek, de az idősebbek is találnak benne kihívást. Idén februárban felbukkant egy önéletrajz, amely azt állította, hogy készül a PlayStation 4 egyik nyitócímének következő felvonása. Így is van. 

A Sony a PlayStation Experience 2016-on jelentette be a Knack 2-t egy jópofa trailer kíséretében, amely a Trollok animációs film betétdalával kísérve ígér izgalmas, láthatóan a kooperatív mókára erősítő játékmenetet. A fejlesztésért ismét a Sony Japan felelt. 

Odafent nézzétek meg a kizárólag PlayStation 4-re készülő Knack 2 legelső trailerét, jelenleg úgysem tudunk semmi mást megosztani róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)