Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - rengeteg remaster készül PS4-re

|

Nem csak teljesen új játékokkal és folytatásokkal, de nosztalgiával is bombázni fog minket a Sony az elkövetkező évben.

Hirdetés

A PlayStation Experience elsősorban arról szól, hogy a Sony bemutassa a legújabb és leginnovatívabb fejlesztéseket a platformjain, de természetesen azért még ők is gondolnak az idősebb rajongókra és elhoznak néhány jól ismert klasszikust.

A Parappa the Rapper a PlayStation egyik legegyedibb játéka volt, hamarosan pedig a PlayStation 4 tulajdonosok is átélhetik Parappa jópofa és fantáziadús kalandjait. Ezt a remastert egyébként már most is ki lehet próbálni, ugyanis a demója már most elérhető a PlayStation Store-ban.

Emellett két másik játék, a Patapon és a Loco Roco is készülnek a PlayStation 4-re, melyek leginkább az egykori PSP tulajdonosoknak lehetnek ismerősek. A remasterek támogatni fogják a 4K felbontást, de egyelőre több részletet nem tudni arról, hogy pontosan mikor jelennek majd meg.

Nektek melyik volt a kedvencetek ezek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)