Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - a The Last Guardian sem maradt ki

|

Ugye nem gondoltátok, hogy a Sony saját eseményét pont az évek óta várt The Last Guardian hagyja ki, amely napokon belül megérkezik? Erre hangolódhatunk most egy izgalmas gameplay trailerrel.

Hirdetés

Az elmúlt napok másról sem szóltak, mint a The Last Guardianről, elvégre pár nap múlva megannyi várakozás után a rajongók végre a kezük közé kaparinthatják a Shadow of the Colossus és az Ico fejlesztőinek vadonatúj, meglehetősen különlegesnek ígérkező játékát. 

Tekintve, hogy a PlayStation 4-exkluzív The Last Guardian megjelenése december hetedikén várható, ezért mérget mertünk volna venni rá, hogy nem hagyja ki a Sony az alkalmat a figyelemfelkeltésre, és így is lett! A PlayStation Experience-en láthattuk a varázslatos kaland valószínűsíthetően utolsó előzetesét, amelyben egyáltalán nem meglepő módon ismét a játékos által irányított fiú és a féli madár-félig emlős hibrid lény, Trico áll a középpontban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)