Hirdetés

PlayStation Experience 2017 - ezek az előadások várnak

|

Az idei PSX-en is rendkívül érdekes panelbeszélgetésekkel készül a Sony, ahol a nagyszabású előadás után is érdekes apróságokat tudhatunk meg a PlayStation exkluzív játékairól.

Hirdetés

A jövő hétvégén kerül megrendezésre az év utolsó két nagy gamer rendezvénye, a Game Awards mellett a PlayStation Experience-re is ekkor kerül sor. A Sony nagy előadásának tartalma, amire talán egy-két meglepetésük maradt, természetesen hét pecsétes titok, de a később következő beszélgetések menetrendjét elárulták.

Hirdetés

December 9-én magyar idő szerint este hét órától hajnal fél négyig hat előadást is tartanak Anaheimben, ahol a PlayStation múltja és jövője is szóba kerül. Kezdésként a PlayStation VR játékairól lesz szó, ezt követően a Media Molecule beszél készülő játékukról, a Dreamsről. A tíz legjobb PS-játék toplistája után a Sucker Punch meséli el, hogyan jutottak el a Ghost of Tsushima alapötletétől a játék bemutatásáig, majd az Uncharted tizedik évfordulóját ünneplik meg a széria szereplői. Végül a The Last of Us part II stábja beszélget Neil Druckman író-rendezővel.

Az eseményt útjára indító konferencia, a PlayStation Presents egyébként magyar idő szerint december 9-én, hajnali öt órakor kezdődik és minden valószínűség szerint mi is élőben követjük majd, hogy mire felébredtek, minden fontosabb hír ott várjon titeket a GSO főoldalán.

Ti számítotok még valamilyen fontos bejelentésre a PSX-en?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)