Hirdetés

PlayStation Experience 2017 - ott lesz a Sucker Punch új játéka is

|

Régóta nem hallatott már magáról a LittleBigPlanet és Tearaway fejlesztőinek fantáziadús játéka, valamint a Sucker Punch újdonságáról sem kaptunk még túl sok részletet. Ezeken is segít majd a Sony decemberi eseménye.

Hirdetés

A Sony a Paris Games Week után sem pipálta még ki az idei évet események szempontjából, hiszen decemberben visszatér a PlayStation Experience és vele együtt új hírek, bejelentések is várhatóak. Két játékról már biztosan tudjuk, hogy ott lesznek.

Hirdetés

A PlayStation Blog új posztjából kiderült, hogy a Sucker Punch nemrég leleplezett szamurájos játéka, a Ghost of Tshushima és a Media Molecule (LittleBigPlanet, Tearaway) ezernyi lehetőséggel kecsegtető "újgenerációs alkotói platformja", a Dreams is ott lesz a PlayStation Experience-en. Utóbbiról tavaly december óta nem hallottunk komolyabban, akkor is csak azért, hogy bejelentsék nekünk a megjelenés csúszását

A PlayStation Experience 2017 december 9. és 10. között kerül megrendezésre a kaliforniai Anaheim Convention Centerben, ahol többek között PlayStation 4 Prós gameplay bemutatókra, PlayStation VR demókra, fejlesztői panelekre, Capcom Kupára és más finomságokra számíthatnak az érdeklődők. Hazai idő szerint december 9-én, hajnali 5 órakor lesz egy prezentáció is Shawn Laydennel, a Sony Worldwide Stuidios elnökével, amelyre speciális vendégekkel, meglepetésekkel és infókkal készülnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)