Hirdetés

PlayStation Experience 2017 - kövesd velünk élőben!

|

Ma hajnalban kezdetét veszi az év utolsó fontos játékipari rendezvénye, melyen a Sony főleg arról mesél majd, mire számíthatunk PlayStation-fronton jövőre.

Hirdetés

Alig hogy feldolgoztuk a The Game Awards bejelentéseit, máris itt a következő esemény, amit főleg, de nem csak a PlayStation-tulajoknak érdemes követni.

Hirdetés

A PlayStation Experience nem a legjobb időpontban kezdődik, de legalább nem fél 3-kor, mint a TGA. A közvetítés maga reggel 5:00-kor indul, a PlayStation Presents szegmensben jelentenek be újdonságokat, köztük talán új játékokat is. December 9-én és 10-én több további stream is lesz, beszélnek a Dreamsről, a Ghost of Tsushimáról, az Unchartedről és a The Last of Us Part II-ról. Az egészet alább követhetitek, a fontos híreket külön is közzétesszük a főoldalon.

Watch live video from PlayStation on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)