Hirdetés

PSX 2017 - erről szól a Monster Hunter World története

|

A PlayStation Experience-en új, elsősorban a sztorira összpontosító előzetest kapott a Monster Hunter World.

Hirdetés

Nem csak a saját kiadású játékait mutatja meg a Sony a PlayStation Experience-en, hanem néhány külső partnerük is helyet kapott a színpadi programban. Mivel a Monster Hunter World bétája kizárólag PS4-en játszható a hétvégén, a szörnyvadászos játék is feltűnt a színpadon.

Hirdetés

A Capcom sorozatának multiplatform epizódja egy kifejezetten hosszú, három és fél perces előzeteset kapott, ami elsősorban a játék történetéből adott ízelítőt és a sztori központi szereplőit mutatta be. Illetve a videó végén kaptunk egy kis meglepetést is, kiderült, hogy a Monster Hunter World során klasszikus Mega Man zenékre is apríthatjuk majd a helyi állatvilágot.

A játék PS4-re és Xbox One-ra január 26-án érkezik, PC-re pedig valamikor később.

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)