Hirdetés

PlayStation Experience 2017 - íme az első részletek

|

Decemberben ismét nagyszabású eseményt szervez a Sony, ahol újabb bejelentésekre számíthatunk tőlük, de ezidáig csupán a show dátumát ismertük. Most már többet is tudunk.

Hirdetés

A Sony-nak bizony idén is van még mit mesélnie a PlayStation 4 Próval és a PlayStation VR-ral kapcsolatban. Miután a Paris Games Week előtt az európaiak számára tart egy előadást, decemberben sem hagyják ki a lehetőséget és visszatérnek Kaliforniába egy show erejéig. 

Hirdetés

Tavaly új trailereket kaptunk az Uncharted: The Lost Legacy, a The Last of Us Part II, a The Last Guardian és a Horizon: Zero Dawn játékokhoz (itt megnézhetitek az összes videót), így valószínűleg idén, a december 9-től 10-ig tartó PlayStation Experience 2017 alkalmával is mindent meg fog mutatni a Sony, amit csak lehetséges. A legújabb részletek alapján lesznek gameplay bemutatók a PlayStation 4 Prón, PlayStation VR demók, fejlesztői panelek, merchandise termékek és egyéb finomságok is. Itt lesz megtartva a Capcom Cup 2017 is, amelynek külön színpadot szentelnek és több, mint 250,000 dollár lesz az összdíjazás. 

Az "early bird" típusú, limitált mennyiségű jegyek vásárlása már elkezdődött, amikkel egy speciális, december 8-án tartandó eseményre is hozzáférést nyerhetnek a résztvevők, ahol közelebb kerülhetnek a fejlesztőkhöz. A PlayStation Experience 2017 tehát idén is Kaliforniában lesz, az Anaheim Convention Centerben december 9. és 10. között. A Sony ígérete szerint a következő hetekben több részletet is kapunk majd az összejövetelről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)