Hirdetés

Elmarad idén a PlayStation Experience

|

A Sony-nál tisztában vannak azzal, hogy csalódást okoznak a rajongóknak, de nem érzik elég erősnek a felhozatalt ahhoz, hogy összerántsanak egy ekkora rendezvényt.

Hirdetés

A Sony hagyományosan nem fektet túl nagy hangsúlyt a gamescomra, inkább a Paris Games Weekre és az év végi PlayStation Experience-re koncentrálnak. Itt jelentették be például két éve az Uncharted: Lost Legacy-t, vagy ami még ennél is izgalmasabb, a The Last of Us 2-t.

Hirdetés

Érthető okokból izgatottan vártuk az idei bulit, de a PlayStation Worldwide első embere, Shawn Layden most letörte a lelkesedésünket. 

Tudom, hogy sok embernek ez hatalmas csalódás lesz, de úgy döntöttünk, hogy 2018-ban nem tartjuk meg a PlayStation Experience-t. Nem rendezzük meg a PSX-et az Államokban. Ennek az oka, hogy nincs igazán... úgyértem a fejlesztések nagyon jól haladnak, és most, hogy végre megjelent a Spider-Man, koncentrálhatunk olyan 2019-es játékokra, mint a Dreams és a Days Gone. De nem lenne annyi tartalom, hogy összerántsunk egy csomó embert valahol Észak-Amerikában egy ilyen eseményre. Nem akarunk magas elvárásokat ébreszteni, és aztán nem megugrani azokat. Nem volt könnyű de ezért döntöttünk úgy, hogy nem tartjuk meg a PlayStation Experience-t.

Szomorúak vagyunk, ugyanakkor érthető, ha inkább a fejlesztésre akarnak koncentrálni. Kicsit azért reméljük, hogy Layden azért hangsúlyozta ennyire rendezvény és az Amerika kifejezéseket, mert valami meglepetéssel mégiscsak készülnek, csak épp nem a hagyományos bulival.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)