Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - új traileren a Crash Bandicoot remaster

|

A Sony még az E3-on jelentette be, hogy Crash hamarosan visszatér, most pedig egy új trailerrel dobogtatták meg a szívünket.

Hirdetés

Nem sokszor sikítottak olyan hangosan a rajongók az E3-on, mint amikor meglátták Crash árnyékát felsétálni a Sony színpadára. Az extázis legalább ekkora volt most, a PlayStation Experience-en is.

Bár megjelenési dátum sajnos továbbra sincs, az már biztos, hogy az újrakevert csomagban (ami egyébként a Crash Bandicoot N Sane Trilogy nevet kapta) benne lesz a Crash Bandicoot, a Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back és a Crash Bandicoot Warped is. Az expóra látogatók ki is próbálhatják a játékot, ezért most irigyeljük is őket egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)