Hirdetés

PlayStation Experience - itt az első Uncharted 4 - A Thief's End gameplay videó!

|

Na így kell megnyitni egy eseményt. Egy Uncharted 4 - A Thief's End gameplay videóval. Remegnek a térdek, kattint a kedves olvasó.

Hirdetés

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de innentől igazából bármi történhet. A PlayStation Experience-en nem egy Uncharted 4 - A Thief's End trailert, hanem Uncharted 4 - A Thief's End gameplay videót kaptunk.

Lehetne itt sokáig cukrozni a taknyot, de igazából az a lényeg, hogy ennyi várakozás után végre mozgás közben láthatjuk az Uncharted 4 - A Thief's Endet. Ahogy arra számítani lehetett a játék már ilyen korai fázisában is meglehetősen gyönyörű, a Naughty Dog nem az a fekáliával gurigázó csapat, főleg, ha az egyik legsikeresebb sorozatuk folytatásáról van szó.

Van itt minden, kérem szépen. Mászkálás, ugrálás, lopakodás, közelharc, lövöldözés és vicces benyögések, amiket csak Drake-nek bocsájtunk meg. 

Ezt már úgysem olvassátok el, úgyhogy jöjjön az Uncharted 4 - A Thief's End gameplay videó.

Az Uncharted 4 - A Thief's End megjelenés kapcsán még mindig nem tudunk okosat mondani, hülyeséget pedig nem akarunk. Kitartás, érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)