Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - nézd meg egy helyen az összes trailert

|

Megkönnyítjük a dolgodat, ugyanis összeszedtük neked a 2016-os PlayStation Experience összes fontos videóját.

Hirdetés

Rengetek izgalmas bejelentést hozott a tegnap esti PlayStation Experience, elég csak a gigászi Uncharted: The Lost Legacy DLC-re vagy a The Last of Us folytatására gondolni. Ha nem szeretnéd külön-külön keresgélni az egyes trailereket, akkor most remek helyen jársz, ugyanis mi összeszedtük őket. 

Ha egyben vágy a teljes PlayStation Experience 2016-os élményre, akkor ebben a videóban visszanézheted a komplett, öt és fél órás műsort:

Érdemes megnézni a show három legnagyobb durranásához kapcsolódó különálló paneleket is:

The Last of Us Part II Panel

Uncharted: The Lost Legacy Panel

Death Stranding Panel

Amennyiben pedig külön szeretnéd élvezni a remeket trailereket, akkor itt megtalálod szépen sorban a legfontosabbakat.

Horizon Zero Dawn

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

The Last Guardian

Uncharted: The Lost Legacy

The Last of Us Part II

Let It Die

Gran Turismo Sport

Nioh

Ace Combat 7

Dreadnought

Knack 2

Lara Croft GO

Hand of Fate 2

Marvel vs. Capcom: Infinite

Külön trailert kapott még a Street Fighter V legújabb DLC karaktere, Gravity Rush 2 DLC-je, a Ni no Kuni II: REVENANT KINGDOM, a Yakuza Kiwami and Yakuza 6: The Song of Life, a Danganronpa V3: Killing Harmony, a Pyre, az Absolver, a Nex Machina, a We Sing, a Windjammers, a Destiny: Rise of Iron, a WipEout Omega Collection, a PaRappa The Rapper Remastered, az Ys Origin, az MLB The Show 17, a StarBlood Arena, az Ultimate Marvel vs. Capcom 3, a Garou: Mark of the Wolves, a The King of Fighters XIV, a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, a STRAFE, a Rain World, a Persona 5, az Omen of Sorrow, a Mother Russia Bleeds, a Full Throttle Remastered, a Move or Die, a What Remains of Edith Finch, a Fallen Legion, a NieR: Automata, a Surgeon Simulator ER, a Dino Frontier és a Vane is. Ezeket mind a linkekre kattintva éritek el. 

Nektek melyik trailer jött be a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)