Hirdetés

PlayStation Experience - a Broken Age és a Grim Fandango is jön PS4-re

|

Tim Schafer rövid szereplése alatt aránylag hamar elérte, hogy a kalandjáték rajongókat is érdekelje a PlayStation platform, az extra meglepetésről már nem is beszélve.

Hirdetés

Tim Schafer az utóbbi időben nagyon sokat foglalkozik azzal, hogy egy kicsit újra visszahozza a köztudatba a point'n'click kalandjátékok kissé elfeledett műfaját, legyen szó a teljesen új Broken Age-ről, vagy pedig az olyan régi klasszikusok feltámasztásáról, mint a Grim Fandango. Most pedig a PlayStation Experience alatt kiderült, hogy Schafer nem csak a PC-n, de a konzolokon is szeretné elhozni a kalandjátékok reneszánszát.

Ennek megfelelően kapásból több érdekes Playstationös bejelentés is történt a Double Fine részéről, méghozzá nem más, mint hogy a Kickstarteres Broken Age mindkét fejezete megérkezik Playstation 4-re és Playstation Vitára, valamint a Grim Fandango felújított változata is tiszteletét teszi a Playstation 4-en.

Ha pedig ez még nem lenne elég, meglepetésként az is becsúszott a prezentáció végére, hogy Schafer másik nagy klasszikusa, a Day of the Tentacle is megkapja a maga felújított változatát. Ha ez nem győz meg a Playstation 4-ről, akkor nem tudom, hogy mi kell még.

Ti mit gondoltok? Milyen klasszikus kalandjáték férne még el a Playstationön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)